Een familiekroniek is nooit af!

De “familiekroniek” is geschreven alsof wij er zelf bij staan, een enkele keer in het verleden terugkijkend en wil niet meer zijn dan een ‘hap- snap’ verhaal van losse opmerkingen. Het verhaal van ‘de oven’ loopt daar als een rode draad doorheen.

Uiteraard is er veel meer op te diepen uit het leven van de Keijnemansen maar in het korte tijdsbestek dat ter beschikking stond, was dat niet mogelijk. De uitgave is daarom zo samengesteld dat eventueel bij een volgende reünie een nieuw deel kan worden ingevoegd. Kom je foutieve dingen tegen of stoor je je aan de wijze waarop dingen zijn opgeschreven, mis je iets, laat het me weten. In de aanvulling wordt het hersteld.

Allemaal bedankt voor de medewerking en ik houd me graag aanbevolen voor de meest uiteenlopende aanvullingen ook wat de DVD en de stamboom betreft.

Opgetekend uit de mond van en of aangeleverd door familieleden, kinderen of kleinkinderen van:
Dirk Keijnemans en Catharina van Weelden
Jan Keijnemans & Antonia van Dalen
Bastiaan Jeurrianus & Bastiana Van Meeteren
Gerrit Arise Keijnemans
Johanna Cornelia Roza & Gerrit Roza
Mijndert Keijnemans & Flora Verdoorn
Katrienus Keijnemans - Dirk Keynemans
Peer Keijnemans - Letta Keijnemans - Jan Keinemans e.a.

Het onderzoek naar de familie vordert gestaag, maar eindigt nooit. Wie eraan begint heeft levenslang, want werk blijft er altijd. De site www.defamiliekeijnemans.nl is voortdurend in ontwikkeling. Je kunt het net zo gek maken als dat je wilt. Maar onderhoud en aanvulling is noodzakelijk anders moet je er niet aan beginnen.

Voor zover mogelijk zal heel de familie benaderd worden of ze zich nu Keinemans, Keijnemans, Kijnemans, Kynemans, Kinnemans, Kindermans,Kenemans,Kielemans, Wijdemans ,Heijnemans of zelfs nog anders noemen. We krijgen er steeds meer zicht op en verbergen kunnen ze zich niet meer. Het is gevogelte van verschillende pluimage.

Zelfs de gehangene Arie Thomas Keijnemans, komt binnen handbereik, nu we weten dat hij als Arie Thomasse Kindermans in Sleeuwijk en De Werken door het leven ging als kind van de ongehuwde moeder Maaike Kindermans.

Het is uiteraard van groot belang dat ‘alle’ informatie wordt doorgegeven, zodat de site up to date kan blijven. Dat kan rechtstreeks bij Jan Keijnemans in Oss of bij ondergetekende,

Dirck de Leeuw-Keijnemans