Disclaimer

De informatie, diensten of genealogische gegevens die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten. Hoewel wij onze best doen om alle informatie goed en foutloos mogelijk aan te bieden, moet u ons niet kwalijk nemen als er toch foutjes insluipen. Mocht u die toch ontdekken laat het ons weten, dan helpt u ons en andere mensen met een leuke hobby.

Copyright 2003-2022

Het team van deze website behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het alleen voor eigen gebruik is en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Bij gebruik van informatie van deze website dienen wij en/of anderen duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

Het team van deze website behoudt zich het recht voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. i.v.m de wet op bescherming privé bestanden. Niets mag gekopieerd en/of gepubliceerd worden of op het Internet geplaatst worden.

De gegevens vallen onder Copyright van de Auteurs,
Alice van Straalen - Struijk te Mijdrecht
Dirk de Leeuw te Brandwijk
Jan Keijnemans te Oss